Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix θα προβάλλει ντοκιμαντέρ για την πολυτάραχη ζωή του John McAfee (trailer)

Το νεότερο ντοκιμαντέρ του Netflix φέρνει στο φως πτυχές από τη ζωή του John McAfee. Δεν είναι άλλος από τον ιδρυτή της γνωστής εταιρείας που δημιουργεί πλατφόρμες antivirus, ο οποίος έγινε φυγάς, όταν το 2012 κατηγορήθηκε ως ύποπτος για τη δολοφονία του γείτονά του στο Belize. Ο McAfee ζήτησε από ένα τηλεοπτικό συνεργείο να καταγράψει τις εμπειρίες του, καθώς κατόρθωσε να ξεφύγει από τις αρχές και το Μεξικανικό καρτελ.

Το ντοκιμαντέρ έχει τίτλο Running with the Devil: The Wild World of John McAfee και οι δημοσιογράφοι έχουν γίνει ένα με τον κόσμο του McAfee. Με όπλα, ναρκωτικά και αλκοόλ, η ομάδα ταξιδεύει στο Belize και τη Guatemala και κατά κάποιον τρόπο καταλλήγει σε ένα πλοιάριο με προορισμό της Μπαχάμες.


Το Running with the Devil θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 24 Αυγούστου 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*